A legtöbb ember/ legalábbis fiatal korában, amikor még egészséges/ sokáig szeretne élni. A tudósok szerint az emlősök legalább hatszor annyi ideig élnek, mint amennyi a teljes biológiai érettségük kora. Az embernél az érettség 20 és 24 év között van, tehát ennek alapján a 120 – 144 év közötti kor megélése a természetes. A statisztikai adatok a magyar férfiak átlagos életkorát 77 évben , a hölgyekét 83 évben határozták meg. Valamit elrontottunk… Megromlott a szellemi és lelki egészségünk, melynek következménye a fizikai testen megjelenő tünet: a betegség.

A testi, lelki , szellemi egyensúly elengedhetetlen feltétele a harmónikus egészségnek. Ebben segít a Templomos Csepp, mely egy nagyon erősen regeneráló, immunerősítő étrendkiegészítő. Több mint 10 év kutatás előzte meg a Templomosok Elixírjének modern változatának elkészítését, a Templomos Cseppet. Kitartó, türelmes levéltári kutatások, valamint gyógynövényeket ismerő specialisták, gyógyszerészek együttműködése során jött létre.

Alkotóelemei; PQQ + Ubikinon- C és D3-vitamin, Szelén ,  Moringa ( A Csodafa) , Egynyári Üröm – Artemisinin (Isten Fája), Agricus Blazei (Az élet gombája), Orvosi Aloë Vera kivonat, Kender – Mentaolaj, erdei gyümölcs. Szelén,  foszfor-, cink-, vas-, kálium-,  réz-, és a magnézium tartalom is jellemzi. A-, B2,  B6-, B12-, E-, D  és K- vitamin, M-P Vitaminok. Omega-3,  Artemisinin, valamint számos antioxidánst és flavonoidot, béta-karotint,  kvercetint és  klorogénsavat, izotionátokat is tartalmaz.

Aktív összetevők: 3,33 ml-ben; C vitamin 80 mgD3 vitamin 3000 NEQ10 koenzim 2,7 mgPQQ-antioxidáns 100 mcg Szelén 55 ug

Fogyasztási javaslat: Naponta 3,3 ml terméket vízben elkeverve, étkezés után kell bevenni. A készítményt kúraszerűen 3 hónapig javasolt használni, majd, ha szükséges 1 hónap szünet után újból folytatni bevételét. A napi dózist nem szabad túllépni és gyermekek elől elzárandó!

Tárolása: Száraz, fénytől védett helyen 25 °C alatt tartandó. Felbontás után 25°C alatt tartandó! Felbontás után 2 hónapon belül fogyasztandó!

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által Védjegyzett Termék. OGYÉI/25465/2020
A Templomosok Elixírjének, a Templomos Cseppnek a hatásáról, összetevőiről bővebb információt a Templomos Csepp weboldalon olvashat!

A Templomos Cseppel kapcsolatban érdeklődjön:

Varga Katalin
06 30 940 6118

Kategória: Blog