A masszázs Budapest székhelyű szaküzletemben vehető igénybe, aminek fő tevékenysége a gyógyászati segédeszközök árusítása.

Frissítő-regeneráló masszázs Budapest II. kerületben

Svéd masszázsnak felel meg, izmokat tonizáló, vérkeringést pezsdítő hatása van. Benne foglaltatik egy hátmasszázs is. Mindenkinek ajánlom, aki regenerációra, feltöltődésre, egészség megóvásra szeretné kipróbálni. Időtartama, 60 perc, rövidebb változata a 45 perces hátmasszázs. Sokszor egy kezelés is elég a gyógyuláshoz!

Passzív kimozgatás

A módszer lényege, hogy az ízület mozgástartomány beszűkülését megelőzzük vagy csökkentjük, az ízület sértetlenségének megtartásával. Ezáltal csökken a fájdalom vagy rögtön megszűnik , sérülések, sebészeti beavatkozásokat követően a szöveti gyógyulási folyamatot segíti elő. A terápia alkalmazásával a csökkent izomzat működését helyreállítjuk, az ízületi porc anyagcseréjét javítjuk. A mozgásirányokat az ízület formája határozza meg, a kezelést célszerű masszázst követően alkalmazni.

Ízület-terápia

A regeneráló masszázs és a különböző ízület csoportokat átmozgató masszázs ötvözete. Gyógyítható ortopédiai betegségek például lumbago, spodylosis, spondylolisthesis, ischialgia stb. Időtartam 60 perc. Jöjjön és próbálja ki, a masszázs Budapest II. kerületében érhető el!

Cellulit masszázs Budapest II. kerületében

Megelőzi egy állapotfelmérés, különböző manuális technikák együttes használata, mind a kötőszövetben, mind a zsírszövetben. Nagyon hatékony, látványos kezelési módszer! Testsúlycsökkentő, feszesítő hatása van. Lehet ötvözni különböző hatóanyagokkal, de a manuális technika is nagyon eredményes. A kezelés után nem kell zuhanyozni, a metódus kihat a kezelés utáni napokra is, tartalmaz egy hátmasszázst is. Időtartam 60 perc.

Nyirokmasszázs

Relaxáló, tisztító hatása van, benne foglaltatik egy hátmasszázs is. Tévhit hogy fájdalmas kezelési módszer! Nyirokszerveket befolyásoljuk a technikával,
ödéma ellenes, nyirokpangást befolyásoló kezelési technika. Minimum 5 alkalom szükségeltetik a tisztulás eléréséhez. Időtartam 60 perc.

Periostealis (csonthártya) masszázs

Figyelem! Csonthártya masszázs Budapest II. kerületében! A periosteum maga a csonthártya, ami táplálja a csontot. Célja a szervek vérellátását, tónusát, a csonthártya receptorain keresztül kiváltott gyors és tartós reflexhatásokkal befolyásolni. Törések utáni rehabilitáció, fájdalomcsökkentő hatás, callus képződést segíti, a csigolyák processus transversus törése esetén is. A kezelés helye kötőszövetes réteggel nem fedett vagy enyhén fedett területeken. Nagyobb lágyrész réteggel nem borított csont felületén alkalmazott pontszerű ritmusos nyomás, ki lehet egészíteni szonoforézis terápiával is.

Ha önnek is masszázsra van szüksége, kérem látogasson meg Budapest II. kerületében a Geli szolgáltató házban, ami a Kővári út 1-7 címen található. A masszázs szolgáltatás 9 óra előtt és 17 óra után vehető igénybe vagy hétvégén, napközben a gyógyászati segédeszköz boltban vagyok megtalálható.

Cím

1028 Budapest, Kővári út 1-7.
Geli Szolgáltató Ház, 1. bejárat, 1. emelet

Nyitvatartás

Hétfőtől Péntekig
9 óra előtt és 17 óra után
Hétvégén választható időpontok!

Elérhetőség

Tel: 06 70 558 8987
info kukac bkgyogyaszati.hu